Szépség és egészség - Népi Gyógymód

Relytett veszély: Tudja meg a szörnyü igazságot a gombáról mielőtt eltávolítják a körmeit!

Megnyitás

Üdvözlöm, Sándor vagyok Seattle. Három évvel ezelőtt áldozata lettem egy első pillantásra ártalmatlannak tűnő betegségnek, mint a körömgomba!

Egy kis statisztikával szeretném kezdeni ezt a komoly történetet.

Az emberek több mint 65% Seattle, gyenge gombafertőzéssel élnek úgy hogy nem is tudnak róla

Azon felül nem is gondolnak a következményekre. Pedig higgyék el a tapasztalatomnak Nagyon komolyak lehetnek.

A lábam a patikai kenőcsök használata után

Olyan ártalmatlanul kezdődött az egész,hogy nem is adtam neki semmi jelentőséget!

A gomba fertőzésbármelyik pillanatban megjelenhet: stressz, cipő átázás, meggyengült immunrendszer. Így volt ez az én esetemben is, Vírusfertőzéses betegséget kaptam, egy hét múlva pedig jelentkeztek is a tünetek:

  • - Viszketni kezdett a talpam, főleg mikor izzadt vagy nedves volt;
  • - Hámlani és repedezni kezdett a bőr;
  • - Nagyon erős szaga lett a lábamnak (Pedig sose volt ilyen);
  • - A nagylábujjamon a köröm megkezdett sárgulni, és körbe pedig fájdalmat éreztem.

Ha egy tünetet is észlel ne keressen kifogásokat vagy más magyarázatot - Az esetek 95%-ban ez valóban gombafertőzés és riadót kell fújni nem lehet halogatni a gyógyítást !

A feleségem nem csinálta ezt, egyszerüen adott nekem valami szalicil savat hogy azzal kenjem minden este.

“Mert a régi öregek ezzel gyógyították magukat, hátha neked is fog segíteni!”

Pont az a “Hátha” nem segített, és egy kis idő mulva kénytelen voltam orvoshoz fordulni, ahol is eltávolították a körmömet.

Azt hiszik segített?

Egy év múlva, amikor már majdnem visszanőtt a körömlemezem, A GOMBA VISSZATÉRT ÉS NAGYON ERŐSEN MEGKEZDETT FEJLŐDNI!

A körmeim undorítóak voltak, a kinézetüktől már én is kezdtem undorodni, nem is szólva a rokonaimról. A szag egyszerűen "Andalító" volt , és repedezett a körömlemezem. AZ ORVOSOK NEM SEGÍTETTEK, csak találgattak, már megint az ajánlották, hogy távolítsuk el.

Mi értelme? Ha úgyis visszatér a gomba.

Egyből elárulom önöknek:

A PATIKÁKBAN NINCS SEMMI SZER AMI MEGÖLI A GOMBÁT.

Csak eltünteti a szimptómákat, mondhatjuk, hogy befagyasztja, de egy idő után újra visszatér a gomba és megint fejlődésnek indul. Elmondom maguknak az igazságot a patikai szerekről amelyeket az orvosok írtak fel, elköltöttem rá egy rakás pénzt, és MÉGSE VOLT SEMMI EREDMÉNY.

1 változat - szisztémás gyógyszerek.

"Megölik" a gombát, de senki nem hangoztatja, hogy MEGÖLIK A MÁJAT!

Ugyan olyan mint a "patkányméreg" csak kissebb dózisban !

2 változat - cseppek, lakkok.

Azt hittem hogy ez az egyetlen kiút számomnra, amíg SZÖRNYŰ ALLERGIÁM nem lett. Kiderült,hogy ez egy szokásos jelenség, hiszen a szervezet vegyszerekkel való mérgezése, egyből az első alkalmazás során kezdődik, abban a pillanatban amikor felvisszük a szert a bőrfelületre. De persze valaki enyhény valaki pedig túl érzékeny a vegyszerekre.

Azt mondják, hogy az emberek többségénél, olyan reakció figyelhető meg mint nálam, DE EZEKET A SZEREKET UGYANÚGY FORGALMAZZÁK TOVÁBBRA IS!!!

Ezen gombaölő és hisztamin mentes szerek használata után, az orvosom megfigyelésével kórházba szállítottak súlyos mérgezéssel. Hála az Istennek időben megtisztították a szervezetem, de nem a gombától!!! Megintcsak népi gyógymódokat ajánlottak...

HAGYOMÁNYOS GYÓGYMÓDOK!!!EGY OLYAN EMBERNEK, AKINEK ROHADNAK A KÖRMEI!!!AZTÁN EZ A 21. SZÁZAD ORVOSTUDOMÁNYA.

Többé nem bírtam tűrni a fájdalmat, és másodszor már én, saját magamnak távolítottam el a körömlemezem.

Azt gondolják, hogy a történetem RITKA ESET??? A kórházban nagyon sok embert láttam gombától tönkre tett kézzel és lábbal!!!Nemtől és kortól független.

Megismétlem magam, erről a gondról nem nagyon szoktak beszélni, meghát nem is MINDENKI ISMERI BE, EZT A GONDOT MAGÁNAK !!!

Pedig ez idő alatt, még a legártalmatlanabb viszketés is már VÉSZJELZÉS!A lábbelije, a szobapapucsa mind a fertőzés terjedésének INKUBÁTORA!!!

Újra mondom, csak egyes esetekben van, hogy mástól kapjuk el a gombafertőzést. Majdnem MINDENKIBEN JELEN VAN a fertőzés, már csak az a kérdés mikor jelentkezik teljes szépségében a gomba, pont mint az én esetemben!100%-ra biztos vagyok benne,- hogy nem lesznek felkészülve.

Azt kérdezik, hogyan tudok ennyi mindent???

Ez körömgomba egy 2 hónapos csecsemőnél.. Honnan szerezte?Világos dolog a higiénia hiánya miatt!! Hogyan fogja gyógyítani a gyerekét? Fel fogja oldani a gombaölő szereket az anyatejben?Ez az!

Van-e mentség?

Rájöttem, hogy rajtam kívül ezzel a gonddal SENKI SEM SEGÍTHET. Ezért, belemélyedtem az Internet bugyraiba és megkezdtem tanulmányozni,hogy mivel gyógyítják a GOMBÁT a CIVILIZÁLT világban.

Kiderült, hogy nyugaton már régen használnak egy TELJESEN BIZTONSÁGOS gombaölő készítményt Cellfood Cream. Pont ez a leghatásosabb készítmény, minden létező közül.Magyarországra jóformán nem is szállítják.( a gyógyszerész maffia elfoglalta az egész piacot, és elöntötték azt értelmetlen és haszontalan szereikkel).

Alaposan tanulmányozva a hozzászólásokat,a szakértők véleményeit és kutatásait, döntésre jutottam, hogy ez egy nagyon sokoldalú és hatékony készítmény:

  • Minden ismert és bármilyen nehézségű gombafertőzést teljesen megszüntet;
  • megszünteti a viszketést és a hámlást;
  • 100%-ig fertőtlenít;
  • gátolja a gyulladást (ennek köszönhetően nem terjed tovább a fertőzés);
  • regenerálja a sejteket, amelyek megrongálódtak a fertőzéstől;
  • eltávolítja az izzadást és a kellemetlen szagot;
  • a bőr visszakapja a szükséges nedvességét, könnyebben tud harcolni a fertőzéssel;
  • begyógyítja a bőr repedéseit.

Többet megtudni a Cellfood Cream-ről és akciósan megrendelni ITT tudja >>>

A Cellfood Cream gombaelleni készítmény összetétele és maga a krém nagyon lenyűgözött.

Egy alkotó eleme sem okoz mellékhatásokat! Ezért bátran lehet alkalmazni bármilyen életkorban és a fertőzés bármilyen stádiumában.

Köröm gomba-ez csak egy dolog ami ellen segít a Cellfood Cream. Ezen kívül a készítmény, segít a gombafertőzés majdnem minden esetében.

Siettem is, hogy megrendeljem. Hála Istennek, megleltem a hivatalos oldalon magyarországhoz képest nevetséges áron, három napon belül meg is kaptam a csomagomat.

Megkezdődött az előrehaladott gombafertőzésem aktív kezelése a Cellfood Cream - az IGAZI MEGMENTÉSEM!! Nem tudom mennyit szenvedtem volna még ha nem találok erre a készítményre. A megkönyebbülést már 3 nap elteltével érezni kezdtem, egy hónap múlva, az előre haladott gombafertőzésem TELJESEN megszűnt. Először 2,5 év alatt

Egyenes, tiszta és egészséges körmeim kezdtek el nőni!!!

Ezért MINDENKINEK AKI HASONLÓ GONDOKTÓL SZENVED ÉN CSAK EZT TUDOM AJÁNLANI:

NE PAZAROLJÁK AZ IDEJÜKET HASZONTALAN KEZELÉSEKRE! Ne várják a betegség előre haladtát, amikor már csak a köröm teljes eltávolítása marad.

GYÓGYÍTÁSRA vagy megelőzésre (és higgyék el nekem jobb megelőzni), megadom önöknek a forgalmazó elérhetőségeit akiktől én is rendeltem a Cellfood Cream készítményt

Vigyázzanak önmagukra és az egészségükre.
Remélem amiben tudtam, segítettem!!!

Cellfood Cream gombaölő készítmény megrendelése"


Kulcsszavak: egészség

Hozzászólások

Előző hozzászólások megtekintése (Megmutatva 7-ből-7)
Оксана Гришкова
Orbán Ilona Majd megnézem,hogy ön mit fog mondani, ha egy szép napon magánál, aki ennyire szereti a tisztaságot bukkan fel egy ilyen fertőzés. Itt a higiénia jelentősége nem az első helyen áll.Olvassa el a gomba megjelenésének valódi okát, majd aztán szólaljon fel.
Оленька Рыжова
Kárestók Emma Szégyellem bevallani, de szintén gombafertőzéstől szenvedtem. Egyetértek a higiénia fontosságával, mindég nagyon ügyeltem a tisztaságra. De egyszer nagyon csúnyán beázott a cipőm és 2 órát mentem vizes lábbeliben hazáig...és kész...attól kezdve megkezdődött számomra a pokol. Nem tudtam a munkában ülni-minden nagyon viszketett, a körmöm elkezdett repedezni és az a szag. Most mintha egy kicsit jobb lenne. Ezért gondolkozom azon,hogy megrendeljem megelőzés képpen ezt a szert ha már ilyen jó.
Андрей Дмитриев
Kállay Béla Egyetértek a szerzővel-a gyógyszertári készítmények haszontalan mérgek.Mindég sajnálom a szegény embereket akik használják, hiszen a csomagolásra nincs rá írva, hogy milyen mellékhatásokkal járhat a használatuk.
Олеся Попова
Papp Olga Édesanyámnak hasonló gondjai voltak, 68 éves és a gomba teljesen megemésztette a bőrét.Szintén semmi nem segített, gyenge volt az immunrendszere.A Cellfood Cream a nővérem küldte nekünk németországból.Úgy gondoltam egy újabb hasznavehetetlen szer. Hála az égnek tévedtem 30 nap alatt sikerült kigyógyítani a betegségből!
Ирина Войцева
Bálint Irén
Én használom a Cellfood Cream, régen már hallottam róla, de sajnos itthon még nem lehetett kapni.Most csak a hivatalos forgalmazótól rendelem az interneten.Az én körmeimet is megmentette- borzasztóak voltak.
Наталья Петрова
Péter Natália
28-napja használom a készítményt és nagyon jó eredményeket tudtam elérni-most már fellégezhetek. Köszönöm a cikk írójának, mert már egyeltalán nem tudtam mit tegyek ezzel a támadással.
Игорь Ермолаев
Baraté Márton
Igazat mondanak, senki sincs bebiztosítva. Olvasom ezt az egész brutalitást és rájöttem MEGFERTŐZÖTT A GOMBA! Viszket, büdös a lábam.Jó, hogy még a körmöm nem kezdte emészteni. Megrendeltem a Cellfood Cream magamnak, mi hamarabb ,megszeretnék szabadulni a gombától.
Марина Жигайлова
Zsigó Marianna
Ez mind igaz amit a patikai szerekkel kapcsolatosan írnak.A férjemnek majdnem tönkre ment a mája ezektől készítményektől!Ki az egyeltalán aki ezt hagyja!!!
Юлия Лусенко
Notfeller Barbara
Igen a Cellfood Cream nekem teljesen segített. Manikűrözés közben fertőztek meg ezzel az ocsmánysággal, ki gondolta volna. Én szintén az interneten kerestem, mivel kezeljem, sokat olvastam a Cellfood Cream - már külföldön is ezzel kezelik. Nálunk pedig haszanavehetetlen termékeket forgalmaznak
Ирина Минаева
Minaji Irén
Ez egy igazi csodaszer, azt olvastam. Nem csak a bőrgombára használják, hanem bármilyen bőrfertőzésre. Én a gyereknél valamiféle övsömörre hasonlót gyógyítottam ki, kezdő stádiumban, intuicíó szerűen használtan (eredetileg magamnak rendeltem). Egy hét alatt eltűntek a sebek.
Наталия Беяславская
Beaszláv Natália
Emberek, a férjemnek olyan félelemetes gombája volt - sokkal rosszab mint a szerzőnek, már komolyan kétségbe voltam vele esve mert eggyáltalán semmivel sem tudtuk kigyógyítani, szaladgáltunk össze vissza, rengeteg pénzt hagytunk a patikákban.Sosem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz kigyógyítani a gombát.Megrendeltük a Cellfood Cream úgy hogy nem számítottam semmilyen csodára, de valójában ez volt az egyetlen készítmény amelyet még nem próbáltuk..Pedig inkább egyből ezzel kellett volna kezdeni!Nyoma se maradt a gombának, mindenkinek nagyon ajánlom!!!!
Új hozzászólások megtekintése
Minden hozzászólás: 7

keresés a blogon

1585 hozzászólás
Kránic Viktória
Elnézést, nem vettem észre a weboldalon az utánvétről szóló információt. Akkor minden rendben van,ha csak átvételkor kell fizetni.Megyek meg is rendelem.
Pekár Anasztázia
Adjátok már meg a címet ahonnan meg tudom rendelni?
Nagy Kinga
Köszönöm a felvilágosítást.Megszabadulok a gombától.Egy életen át mennyi förtelmet lehet összeszedni )
Kovács Valéria
Huuh! Érkeztem megrendelni, nem sok csomag kerül árusításba.
Kékesi Mária
Rendeltem magamnak egy teljes kurzust a Cellfood Cream, 2 nap múlva meghozta a futár.A teljes kurzus végigcsináltam. Szörnyű belegondolni, hogyan is tudtam ezzel a szörnyű fertőzéssel együtt élni.